Onttrekkingsverschijnselen van antidepressiva voorkomen: het nut van taperingstrips

10 oktober 2014

 

‘Onttrekkingsverschijnselen van antidepressiva voorkomen: het nut van taperingstrips’ geschreven door Peter Groot, projectleider van ons Tapering project, is verschenen in Psyfar, nascholingstijdschrift voor psychofarmacologie.
© Psyfar 2014 www.psyfar.nl
De oorspronkelijke versie van dit artikel verscheen in september 2014 in het tijdschrift Psyfar, (http://www.psyfar.nl/tijdschrift). Verspreiding in deze vorm door Cinderella vindt plaats met toestemming van Prelum Uitgevers (www.prelum.nl).

 

Lees het artikel.

 

 


December 2015: Inmiddels zijn taperingstrips ontwikkeld voor paroxetine, venlafaxine, diazepam en temazepam. De taperingstrips zijn alleen op recept verkrijgbaar. De voorschrijvende arts dient hiervoor gebruik te maken van het het bestelformulier, dat u vindt op de pagina taperingstrips voorschrijven en bestellen.

 


Leave a reply

Nieuwe Projecten

Ieder die kennis heeft van een middel of een behandeling die veelbelovend lijkt, maar nog niet of onvoldoende beschikbaar is voor patiënten kan bij ons terecht. Cinderella probeert de belemmeringen uit de weg te ruimen en het middel zo snel mogelijk en op not for profit basis bij de patiënt te brengen.

 

NAAR STIEFKIND AANMELDEN

 

Voor nadere informatie kunt u de infolijn bellen 0172 685 388

 

pumpkin