Van Winstprincipe naar Zorgbeginsel door onze voorzitter

12 december 2013 De Stichting Biowetenschappen en Maatschappij (BWM) bracht op 11 december j.l. haar nieuwste Cahier uit onder de titel: De wonderlijke wereld achter medicijnen. Het Geneesmiddel.

 

In het cahier onder meer op pag. 74 een bijdrage Van Winstprincipe tot Zorgbeginsel van de hand van onze voorzitter Dick van Bekkum en op pag. 57 het hoofdstuk Medicijnen op de bon van ons bestuurslid Toine Pieters.

Het cahier geeft een uitgebreid en gedegen overzicht van het tot stand komen van medicijnen en de vele problemen die zich daarbij de laatste jaren voordoen. Het geeft aan wat er nodig is om te voorkomen dat het complexe farmaceutische systeem nog verder vastloopt en wat er moet veranderen om optimale bereikbaarheid van werkzame en veilige geneesmiddelen voor iedereen te waarborgen.

Het cahier is te bestellen in de webwinkel van BWM www.biomaatschappij.nl en de PDF is gratis te downloaden.

Leave a reply

Nieuws

Cinderella Therapeutics zal met regelmaat verslag doen van de lopende onderzoeken, de geplande klinische studies, en de voortgang bij de verwerving van de benodigde fondsen.

gen_img_stok_old